Lang zult u wonen in Borger-Odoorn

Woont u prettig in uw huis en uw buurt? Wilt u daar nog lang blijven wonen? De gemeente Borger-Odoorn informeert u op deze website over de mogelijkheden. U kunt uw huis nu al comfortabeler, veiliger en duurzamer maken met het oog op de toekomst.

Uw woning klaar voor de toekomst

Het is mogelijk dat er in uw woning situaties zijn die op latere leeftijd voor moeilijkheden of onveilige situaties kunnen zorgen. Denk hierbij aan hoge drempels bij de entree naar uw huis of drempels van het ene naar het andere vertrek. Een bad waar u in moet stappen om te douchen of een douchebak met hoge opstap zijn voorbeelden. Een woning die klaar is voor de toekomst is veilig en comfortabel, biedt gemak en is praktisch, ook als u een dagje ouder wordt. Op deze site vindt u veel praktische tips en adviezen.

De Blijverslening in Borger-Odoorn

Om uw woning veiliger en comfortabel te maken moeten er wellicht aanpassingen aan uw woning worden gedaan. Als u gaat verbouwen vindt de gemeente Borger-Odoorn het belangrijk dat u dit doet met oog op de toekomst. Voor levensloopbestendige maatregelen kent de gemeente Borger-Odoorn de Blijverslening. Dit is een lening met gunstige voorwaarden die u kunt afsluiten via de gemeente, bijvoorbeeld als een lening bij uw eigen bank niet mogelijk is. Met de lening kunt u aanpassingen aan uw woning betalen, zodat u langer veilig en comfortabel thuis kunt blijven wonen.